Mijn naam is Tina Vanschoubroek.

Ik studeerde in 2014 af als diëtiste aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven te Gent. En startte dat jaar mijn praktijk

Ik ben erkend als diëtiste door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu (Riziv 5 6404312 601). 

Als diëtiste is het belangrijk om op de hoogte te blijven van recente evoluties binnen ons vak. Ik hou mezelf up-to-date aan de hand van studiedagen, bijscholingen, vakliteratuur.


Belangrijke nieuwtjes zal ik ook posten op mijn facebookpagina

Ik vind het belangrijk dat u tijdens onze samenwerking niet het gevoel hebt 'op dieet te zijn'. Wel wil ik dat u een nieuw voedingspatroon aanleert dat u zal kunnen volhouden. Verwacht bij mij geen crashdieet waar u tientallen kilo's verliest op enkele weken. Ik streef naar een geleidelijk gewichtsverlies, waarbij u leert eten op een gezonde manier en leert luisteren naar de noden van uw lichaam. Ik spreek dan ook liever over een nieuwe gezonde leefstijl dan over een dieet. Als leiddraad tijdens mijn consultaties gebruik ik de actieve voedingsdriehoek. Doorheen de verschillende sessies zullen we de voedingsdriehoek, samen, in detail bespreken. Hier geef ik bijzondere aandacht aan de catergorieën die voor u belangrijk zijn. 
 

Contact